Πολιτική απορρήτου

Δήλωση απορρήτου της Technet

Η Technet λαμβάνει σοβαρά υπόψη την προστασία των δεδομένων και σε αυτή τη δήλωση απορρήτου δεδομένων, θα θέλαμε να σας εξηγήσουμε ποια δεδομένα είναι απολύτως απαραίτητα, πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας και πώς μπορείτε να διορθώσετε ή να αλλάξετε τα στοιχεία σας. Η φιλοσοφία μας περί της προστασίας της ιδιωτικής σας ζωής αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα, γι 'αυτό θεωρούμε ότι η τήρηση των αυστηρών νομικών ρυθμίσεων για την προστασία των δεδομένων αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα. Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι η προστασία των δεδομένων ξεκινά με διαφάνεια. Επομένως, επιδιώξαμε να διασφαλίζουμε πάντα, ότι γνωρίζετε πότε αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιούμε και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να περιορίσετε τη χρήση τους ή ακόμα και να την αποτρέψετε.

Διαχειριστής της ιστοσελίδας www.Technet.gr και αρμόδια για την τήρηση του απορρήτου, σύμφωνα με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ), είναι η Technet. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε στη συλλογή, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς, σύμφωνα με τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων και των νομικών διατάξεων. Διατηρείτε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή για το μέλλον.

1. Προσωπικά δεδομένα

Τα προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες που μπορούν να προσδιορίσουν ένα συγκεκριμένο άτομο, π.χ. όνομα, διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση και αριθμό τηλεφώνου («Προσωπικές Πληροφορίες»). Πληροφορίες που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό της ταυτότητάς σας δεν αποτελούν μέρος των προσωπικών σας δεδομένων. Τέτοιες πληροφορίες περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, όλες τις λεπτομέρειες χωρίς καμία σχέση με το όνομά σας, π.χ. μόνο τις προδιαγραφές του φύλου σας, την ηλικία σας ή την εκπαίδευσή σας.

2. Χρήση των Προσωπικών Πληροφοριών

Η Technet αναλαμβάνει την υποχρέωση να προστατεύει το απόρρητό σας και να χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο εντός της εταιρείας. Οι εν λόγω πληροφορίες θα αποκαλύπτονται μόνο σε εταιρείες που εμπλέκονται στην εκτέλεση συμβολαίων που έχουν συναφθεί μαζί σας ή εταιρείες που εμπλέκονται με άλλο τρόπο στην παροχή υπηρεσιών. Εκτός από αυτές τις περιπτώσεις, τα προσωπικά σας στοιχεία δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους εκτός εάν έχετε ρητά δώσει τη συγκατάθεσή σας σε αυτό ή αν είμαστε υποχρεωμένοι να απελευθερώσουμε τις πληροφορίες, για παράδειγμα, λόγω νόμιμης ή επίσημης εντολής.

3. Δημιουργία επαφής

Κατά την επικοινωνία μαζί μας (για παράδειγμα, μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), τα στοιχεία του χρήστη αποθηκεύονται για σκοπούς διεκπεραίωσης ή ανάκτησης.

4. Χρήση των cookies

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί μία τεχνολογία που ονομάζεται «cookies». Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου το οποίο τοποθετείται στο σκληρό σας δίσκο από ένα διακομιστή. Στον παρόντα ιστότοπο δεν χρησιμοποιούνται cookies για να συλλέγονται προσωπικά αναγνωριστικές πληροφορίες παρά μόνο για το σκοπό της βελτίωσης της περιήγησής σας σε αυτόν.

Τα cookies που χρησιμοποιεί ο παρών ιστότοπος επιτρέπουν στον παρόντα ιστότοπο να ανταποκριθεί σε εσάς ατομικά, προσαρμόζοντας τις λειτουργίες του βάσει των αναγκών σας και του τι σας αρέσει ή όχι, συγκεντρώνοντας και απομνημονεύοντας πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις σας.

Έχετε τη δυνατότητα να αποδεχθείτε ή να απορρίψετε τα cookies. Μπορείτε να αποκλείσετε τη χρήση των cookies, εντούτοις ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας. Παρακαλούμε επιλέξτε «Αποδοχή», έτσι ώστε να επιβεβαιώσετε ότι έχετε διαβάσει και αποδέχεστε του όρους της «Πολιτικής των cookies» καθώς και τη χρήση αυτών, είτε «Απόρριψη» σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε τη χρήση cookies κατά την περιήγησή σας στην παρούσα ιστοσελίδα.

Σε περίπτωση που ο φυλλομετρητής ιστού (web browser) που χρησιμοποιείτε αποδέχεται αυτόματα τα cookies, μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του για να τα καταργήσετε εντελώς ή για να λαμβάνετε προειδοποίηση πριν από την αποθήκευση ενός cookie, εάν το προτιμάτε. Παρακαλείσθε να ανατρέξετε πριν τη χρήση του παρόντος ιστοτόπου στις οδηγίες του φυλλομετρητή σας για το Ίντερνετ και να ενεργήσετε ανάλογα με το τι επιθυμείτε σε σχέση με τα cookies. Εάν επιλέξετε να μην αποδεχθείτε τα cookies, μπορεί να μην απολαμβάνετε όλα τα διαδραστικά χαρακτηριστικά του παρόντος ιστοτόπου. Σε περίπτωση που αρχικώς αποδεχθείτε τα cookies και στην πορεία αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να αλλάξετε την απόφασή σας στη συνέχεια, τροποποιώντας την επιλογή σας.

5. Συλλογή δεδομένων μέσω χρήσης του Google Analytics

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί το Google Analytics, μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού από το Google Inc. Το Google Analytics χρησιμοποιεί τα λεγόμενα "cookies". Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό απευθείας στον ιστότοπο της Google https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=el

Σύμφωνα με την πολιτική προστασίας δεδομένων και τις πληροφορίες από την Google, αυτό αφορά τα αρχεία κειμένου που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας και διευκολύνει την ανάλυση της χρήσης της ιστοσελίδας από εσάς. Περιλαμβάνονται πληροφορίες όπως το λειτουργικό σύστημα, το πρόγραμμα περιήγησης, η διεύθυνση IP, ο προηγούμενος ιστότοπος που επισκεφθήκατε (URL παραπομπής) και η ημερομηνία και η ώρα της επίσκεψής σας στον ιστότοπό μας. Οι πληροφορίες που δημιουργούνται από αυτό το αρχείο κειμένου σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας μεταδίδονται στη συνέχεια σε διακομιστή της Google στις ΗΠΑ, όπου και αποθηκεύονται. Η Google χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες για να αξιολογήσει τη χρήση του ιστότοπού μας, να ταξινομήσει αναφορές σχετικά με τη δραστηριότητα ιστότοπου για τους διαχειριστές ιστότοπων και να παράσχει περαιτέρω υπηρεσίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπου και του Διαδικτύου. Εάν το ζητήσετε νόμιμα ή αν τρίτα μέρη επεξεργαστούν τα δεδομένα για λογαριασμό της Google, η Google θα αποκαλύψει αυτές τις πληροφορίες σε τρίτους. Η Google χρησιμοποιεί το cookie DoubleClick DART (Dynamic Advertising Reporting & Targeting – Δυναμική διαφήμιση & στόχευση)

Οι χρήστες μπορούν να απενεργοποιήσουν τη χρήση του cookie DART επιαλούμενοι τις διατάξεις περί προστασίας δεδομένων του δικτύου διαφήμισης και του δικτύου διαφήμισης της Google. Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.google.com/settings/ads/onweb/?hl=en

Δεν αποθηκεύονται άμεσα προσωπικά δεδομένα χρηστών, παρά μόνο η διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet. Αυτές οι πληροφορίες μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε αυτόματα την επόμενη φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας και να διευκολύνουν την πλοήγηση σας.

Είναι αυτονόητο ότι μπορείτε επίσης να δείτε τον ιστότοπό μας χωρίς cookies. Εάν δεν θέλετε να αναγνωρίσουμε τον υπολογιστή σας, μπορείτε να αποτρέψετε την αποθήκευση των cookies στο σκληρό σας δίσκο επιλέγοντας το να μην αποδέχεστε τα cookies, στις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης.

Ανατρέξτε στον οδηγό χρήσης από την εταιρεία κατασκευής του προγράμματος περιήγησης για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο διαμόρφωσης αυτής της ρύθμισης.

6. Συλλογή και αποθήκευση δεδομένων χρήσης

Για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας, συλλέγουμε και αποθηκεύουμε δεδομένα όπως την ημερομηνία και την ώρα που φορτώθηκε η σελίδα, τη σελίδα από την οποία καλέσατε τη σελίδα μας και παρόμοια δεδομένα. Αυτό γίνεται ανώνυμα, δηλαδή χωρίς προσωπική αναγνώριση του χρήστη του ιστότοπου.

Εάν χρειαστεί , τα προφίλ χρηστών δημιουργούνται με ψευδώνυμο. Και σε αυτή την περίπτωση, δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ του φυσικού προσώπου που το ψευδώνυμο αντιπροσωπεύει και των συλλεγόμενων δεδομένων χρήσης. Χρησιμοποιούμε επίσης cookies για τη συλλογή και την αποθήκευση των δεδομένων χρήσης.

7. Πληροφορίες, δικαίωμα ένστασης, ερωτήσεις

Οποιαδήποτε στιγμή και δωρεάν, μπορείτε να ζητήσετε άμεσες πληροφορίες για την προστασία δεδομένων από την Technet, επικοινωνώντας μαζί μας στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή ταχυδρομικά: Technet, Χλόης 73 Μεταμόρφωση Αττική 144 52 Ελλάδα , τηλ. 210 4185414-5

8. Πρόσθετα σύνδεσης με τα κοινωνικά δίκτυα

Στην ιστοσελίδα μας θα δείτε σε κάποιο σημείο τα αποκαλούμενα "κοινωνικά πρόσθετα". Αυτά είναι λειτουργίες των αντίστοιχων κοινωνικών δικτύων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μοιραστείτε το περιεχόμενο του ιστότοπού μας με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα. Για παράδειγμα, για να προτείνετε αυτό το περιεχόμενο ευρύτερα. Αυτήν τη στιγμή χρησιμοποιούμε κοινωνικά πρόσθετα από τους ακόλουθους παρόχους:

Facebook

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί πρόσθετα του κοινωνικού δικτύου facebook.com, όπως για παράδειγμα το κουμπί "Like". Το Facebook.com λειτουργεί από την εταιρεία Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, ΗΠΑ. Τα πρόσθετα αναγνωρίζονται από το λογότυπο Facebook. Όταν καλείτε μια σελίδαστον ιστότοπό μας που περιλαμβάνει ένα πρόσθετο αυτού του τύπου, ο browser σας δημιουργεί μια άμεση σύνδεση με τους διακομιστές του Facebook. Συγκεκριμένα δεδομένα γίνονται διαθέσιμα από το χρήστη και μεταφέρονται από τον υπολογιστή του χρήστη μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού στο Facebook. Κατόπιν, το Facebook στέλνει τα δεδομένα πίσω. Το περιεχόμενο μεταφέρεται από το Facebook απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησής σας και ενσωματώνεται από αυτό στον ιστότοπο.

Η Technet δεν έχει έλεγχο στα δεδομένα που αποκτά το Facebook, με τη βοήθεια αυτού του plugin. Μπορείτε να δείτε ποιες πληροφορίες αποκτώνται από το Facebook στη διεύθυνση http://www.facebook.com/help/?faq=17512.

Μέσω της ενσωμάτωσης του προσθέτου, το Facebook αποκτά τις πληροφορίες από τη σχετική σελίδα στον ιστότοπό μας. Εάν είστε συνδεδεμένοι στο Facebook, το Facebook μπορεί να κοινοποιήσει την επίσκεψη από το site της Technet, στο λογαριασμό σας στο Facebook. Εάν αλληλεπιδράτε με τα plugins (π.χ. το κουμπί "Like") στη διαδικασία σύνδεσης, οι αντίστοιχες πληροφορίες θα μεταφερθούν απευθείας στο Facebook από το πρόγραμμα περιήγησής σας και θα αποθηκευτούν εκεί. Εάν δεν είστε μέλος του Facebook, εξακολουθεί να είναι δυνατό το Facebook να εντοπίσει και να αποθηκεύσει τη διεύθυνση IP σας.

Για να αποτρέψετε το Facebook να συλλέγει πληροφορίες σχετικά με εσάς, κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας, πρέπει να αποσυνδεθείτε από το Facebook, προτού επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες μας και να διαγράψετε τυχόν υπάρχοντα cookies του Facebook από το πρόγραμμα περιήγησής σας.

H Technet δεν ενημερώνεται ποτέ σχετικά με το ποιά κουμπιά Facebook έχετε χρησιμοποιήσει ή πότε τα έχετε χρησιμοποιήσει. Αντ 'αυτού, λαμβάνει μόνο μια συνοπτική, μη εξατομικευμένα στατιστικά στοιχεία, σχετικά με τη χρήση της σελίδας της Technet στο Facebook, καθώς και συνοπτικά στατιστικά στοιχεία, σχετικά με τη χρήση των κουμπιών Facebook, σε σχέση με την Technet.

Ανατρέξτε στην πολιτική χρήσης των δεδομένων Facebook για να δείτε λεπτομερώς ποια δεδομένα αποκτά το Facebook για δικούς του σκοπούς και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή δεδομένων και την περαιτέρω επεξεργασία τους από το Facebook, καθώς και τα δικαιώματά σας.

Η πολιτική χρήσης των δεδομένων στο Facebook μπορεί να βρεθεί στη διεύθυνση https://www.facebook.com/policy.php, ενώ οι πληροφορίες από το Facebook σχετικά με τα κοινωνικά πρόσθετα είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση https://www.facebook.com/help/443483272359009/.

Εκεί, θα βρείτε επίσης πληροφορίες σχετικά με τις ρυθμίσεις που μπορείτε να εφαρμόσετε για την προστασία του απορρήτου σας.

Google+
Ένα κουμπί Google+ για το κοινωνικό δίκτυο "Google+" είναι συνδεδεμένο με το περιεχόμενο της Technet. Αυτό το κοινωνικό δίκτυο λειτουργεί από την Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, ΗΠΑ. Το κουμπί Google+ αναγνωρίζεται από το σύμβολο "+1"

Εάν χρησιμοποιείτε υπηρεσίες από τη Technet, π.χ. ανοίγετε μία από τις ιστοσελίδες μας που περιέχει ένα κουμπί Google+, ο browser σας εδραιώνει μια σύνδεση με τους διακομιστές της Google και το κουμπί φορτώνεται από εκεί.

Με αυτόν τον τρόπο, οι πληροφορίες που υπάρχουν στις αντίστοιχες σελίδες μας, αποστέλλονται στην Google Inc.

Το περιεχόμενο του κουμπιού "+1" μεταφέρεται από την Google απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησής σας και ενσωματώνεται στον ιστότοπο. Επομένως, δεν έχουμε καμία επιρροή στην έκταση των δεδομένων που λαμβάνει η Google χρησιμοποιώντας αυτό το κουμπί. Σύμφωνα με την Google, δεν συλλέγονται προσωπικά δεδομένα αν δεν γίνει κλικ στο κουμπί. Τα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των διευθύνσεων IP, συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία μόνο για συνδεδεμένα μέλη του κοινωνικού δικτύου της Google+.

Αν είστε μέλος του κοινωνικού δικτύου Google+ και δεν επιθυμείτε να συλλέξει η Google δεδομένα σχετικά με εσάς μέσω του ιστότοπού μας, θα πρέπει να αποσυνδεθείτε από το Google+ πριν επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας. Η Technet δεν ενημερώνεται ποτέ για το εάν ή πότε χρησιμοποιήσατε το κουμπί Google+. Αντιθέτως, λαμβάνει μόνο συνοπτικά, μη εξατομικευμένα στατιστικά στοιχεία, σχετικά με τη χρήση του κουμπιού Google+ από την Google.

Για να δείτε λεπτομερώς ποια δεδομένα λαμβάνει η Google για δικούς της σκοπούς και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την περαιτέρω επεξεργασία και τη χρήση δεδομένων, ανατρέξτε στις πολιτικές προστασίας δεδομένων της Google, στη διεύθυνση https://developers.google.com/+/web/buttons-policy

9. Τροποποιήσεις της παρούσας Δήλωσης Προστασίας Ιδιωτικού Απορρήτου

Αναθεωρούμε συνεχώς τη δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου και διατηρούμε το δικαίωμα να την τροποποιούμε ανά διαστήματα. Κάθε ενημέρωση θα κοινοποιείται σε αυτή την ιστοσελίδα. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την παρούσα δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου αφού γίνουν οι εν λόγω αλλαγές, δηλώνετε ότι αποδέχεστε τις αλλαγές. Η παρούσα δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου ενημερώθηκε τον Φεβρουάριο 2018.

 
Special Edition BEURER